product_list_bg

MINICRUSH: Le Maliu Suamalie Ma Oona O lole Rainbow

 

Su'e se mea'ai suamalie suamalie e fa'amalieina ai lou nifo suamalie? Aua ne'i toe va'ava'ai i ai nai lo a tatou lole 'oona! Faia i le tu'ufa'atasiga lelei o tofo suamalie ma suamalie, o nei gummies o le mea'ai sili lea mo so'o se tasi e fiafia i sina mea'ai i a latou mea'ai. Faatasi ai ma se mea lamu e mautinoa e faamalieina, o nei gummies e te toe foʻi mai ai mo nisi mea. Pe o e taumafaina i latou i le galuega, faasoa atu i uo, pe na o le fiafia ia i latou e fai ma meaʻai i le leva o le po, o matou gummies o le auala sili lea e faamalieina ai ou manaʻoga ma faʻaopopo sina suamalie i lou aso!
;

 

6ff2de6d8dc9b6edf1050546cde5806

Mo le tofo, matou sfa'apitoa fa'atulagaina tlana lole oona nuanua fou ma tofo fefiloi e fitu. O tofo ta'itasi e iai lona tofo tulaga ese, lea e le fa'agaloina ai tagata. A e tofo i ai, e foliga mai o oe o loʻo i totonu o se togalaau aina fou, e mafai ai ona e maua se faʻafouina fou i lou olaga pisi.
;
O le tofo e oona, o le lanu e susulu, suamalie ma suamalie, e pei lava o le manatuaina o le tamaitiiti. O le lanu e matagofie e pei o le lananua, o le manogi e tulaga ese, o le tofo e faaosoosoina, ma e le mafaagaloina ia mea taitasi.
MINICRUSH's design concept o se tuufaatasiga atoatoa o le puipuiga o le siosiomaga ma mea fou. E ta'ita'ia le faiga o le puipuiga o le si'osi'omaga ma toe fa'aaogaina straws palasitika, ina ia e lagona la matou tautinoga ma taumafaiga i le puipuiga o le si'osi'omaga i taimi uma e te fiafia ai i le suamalie.
;
;

Ta'ita'i sikaili ma fa'aalia uiga fa'aletagata,MlNlCRUSHtu'ufa'atasia le tofo suamalie ma le oona i lou olaga, e te maua ai le fiafia e le gata i lou olaga pisi. O u uma o MlNlCRUSH o se fiafiaga i le olaga, ma o mea uma a MINICRUSH o le sailiga o le fiafia. I aso nei, tuʻu faʻaaoga e iloa le olaga suamalie ma le oona o MINICRUSH faʻatasi!

315a01e214d65e5aa1f6d12cc25d1c6
192bb88e8387ed2dac9e11fec67d163

Eseese tofo, e tusa lava po o le a le mea e te fiafia i ai, e mafai ona e mauaina le mea e sili ona e fiafia i ai iinei. Weinsist i le saunia o leoloa aupito maualuga,o ia mea uma e fetaui ma tulaga o Kosher ma vegetarianism. ina ia mafai ona e fiafia i ai ma le filemu o le mafaufau.

oloa

Super Sour Gummy Worms Candy

O le MINICRUSH e ofoina ta'ito'atasi gummi mo tagata fiafia e manana'o e fa'avasega se lole lole po'o pati! O le eseese o tofo moni-i-fruit eseese e maua ai e lou gutu le poto masani o le utia i le fua moni o le a aioi atu lou tofo mo se isi tofo.

Super Sour Gummy Bear Candy

O Gummy ta'itasi e iai se I'a vaivai ma se su'esu'ega kulimi lepa O Cones La'ua E i ai se pata mafanafana e tofo ai lanu pastel, foliga matagofie, ma le ga'o kulimi o la matou aisakulimi gummies o le a totogi ai au tagata fa'atau.

Super Sour Gummy Candy

O se lole siliga fou ma atonu o le lole sili ona manaia i le lalolagi gummy! O le mea'ai e malu ma o le tofo e maua i le cola. O se mea e fiafia iai True Treats!


Taimi meli: Iul-30-2024