product_list_bg

Vodka Jelly: O se mea'ai fa'afou ma fa'amalieina

Vodka jelly,e ta'ua foi o Jell-O shots, o se taumafataga o le cocktail lauiloa ua avea ma vaaiga a pati i afa. O se auala fou e fiafia ai i lau vaiinu e sili ona e fiafia i ai i se foliga gelatinous, ma o le tala fiafia o le taimi nei, e mafai ona e faia i le fale! O le matou kamupani e fa'apitoa i le fatuina o le vodka jelly maualuga e le gata ina maua ai se tofo fa'afouina ae o lo'o fa'atumuina fo'i i mea'ai taua. Se'i o tatou va'ava'ai i mafua'aga e tatau ai ona e fa'ata'ita'i le matou oloa.

17

Malamalama, Fou, ma Tofo Manaia

O le mea muamua e sau i lou mafaufau pe a e mafaufau i aisieli vodkao le tofo fa'afou ma fa'amalosia e aumaia. O le matou vodka jelly ua fa'apitoa ona fa'atupuina e fa'aleleia ai le tofo o le vaiinu, ma fa'aalia ai le mea e sili ona lelei. O le jelly e manino manino, e mafai ai ona e vaʻavaʻai i laulau e pei o le cocktail na faia pe a faʻaopoopo i ai meaʻai eseese. O le taunuuga o se meaʻai e manaia i le vaʻaia ma le gastronomically.

18

Malosi ma Tamaoaiga i le ava malosi

O se tasi o uiga iloga o le tatou vodka jelly o lona malosi ma le manaia o le ava malosi. O le jelly e faia e ala i le faʻafefiloi o vodka lelei ma gelatin, ma e mafai ona e faʻatuatuaina i matou e faʻaaoga mea sili ona lelei. O tatousieli vodkao lo'o i ai se tofo malosi ma mauoa, lea e fetaui lelei mo tagata e fiafia e fa'afiafia i le manogi oona ma le suamalie suamalie e tumau i le gutu.

Mea'ai 'ese'ese e fetaui ma lou tofo

E eseese lava mea e fiafia i ai tagata uma pe a oo i le tofo, ma o le mafuaaga lena matou te ofoina atu ai le tele o mea manogi e filifili mai ai. E iai a matou tofo masani e pei o le rasipi ma le tipolo, ma e masani ona matou faʻaopoopoina mea fou e pei o le mango, peach, strawberry, ma le blueberry. O le a le isi mea, afai e te le vaʻai i se tofo e fetaui ma oe, matou te fiafia e faʻavasegaina mo oe, ina ia mafai ona e fiafia i le vodka jelly i le auala tonu e te manaʻo ai.

E maualalo i Kalori ma Mau'oa i Nutrient

E le pei o le ava masani o lo'o i ai le tele o kalori gaogao, o le matou vodka jelly e maualalo le kalori ma e maua ai mea'ai taua. Gelatin e mauoa i collagen, lea e fesoasoani i le fausiaina o le paʻu maloloina, maso, ma aano o fesoʻotaʻiga. O se puna sili foi o polotini, lea e manaʻomia mo le tuputupu aʻe ma le toe faʻaleleia o aano o le tino. E le gata i lea, o le matou vodka jelly o loʻo i ai le tele o minerale ma vaitamini e fesoasoani e tausia lou tino maloloina.

Atoatoa mo Taimi uma

Vodka jelly o le meaʻai lelei mo soʻo se taimi, mai faʻatasiga a le aiga ma pati aso fanau i faʻalapotopotoga faʻapitoa ma faaipoipoga. Ose mea'ai faigofie ma faigofie ona fai e mautinoa e fa'afiafiaina au malo. E mafai foi ona e faia le jelly i foliga eseese ma lapopoa, e faalagolago i le mea e fetaui ma lau mea na tupu.

I le faaiuga, o la matou vodka jelly o se meaʻai faʻafouina ma suamalie e lelei mo tagata e fiafia e faʻaoga i se cocktail malosi. O lo'o i ai se tofo manino, fou, ma matagofie e mautinoa e tu'u ai oe e fesili mo nisi mea. E le gata i lea, o le tatou jelly e maualalo i kalori ma mauoa i meaʻai taua, ma avea ai ma meaʻai lelei mo tagata e mafaufau i le soifua maloloina. O lea e alu i luma ma faʻataʻitaʻi nisi o le tatou vodka jelly i lenei aso, ma o lau tofo e faʻafetai atu ia te oe.


Taimi meli: Mati-16-2023